Minden alkalomra tökéletes platform cipők

platform cipők

Minden alkalomra tökéletes platform cipők

Platformmal rendelkező cipőt leginkább nyáron hordunk, hiszen akkor emeli meg szépen a lábat és a lábfejet, amely az alacsonyabb hölgyek számára kifejezetten látványos megoldást tud nyújtani. Többféle magasság között lehet válogatni, így mindenki könnyedén megtalálhatja az igényeinek megfelelőbb modellt. Telitalpú változata nemcsak szép, de nagyon kényelmes. Egy nő számára mindenképp az eleganciát jelenti. Nemcsak merész, de nagyon kihívó is lehet, hiszen azonnal felhívja viselőjére a figyelmet.

Klasszikus változatának számít a pin-up cipő, amely a klasszikus régi kort idézi meg. Többféle színben, mintázatban kapható. Az ilyen típusú platform cipők nemcsak bőrből, de egyéb anyagok felhasználásával is készülhetnek. Bármilyen alkalomról is legyen szó, biztosan megállja a helyét, legyen az esküvő, családi összejövetel vagy színházi est. De lássuk, hogy idén milyen platform divat várható! Visszatérnek a kilencvenes évek, ahol a magasított szandálok hódítottak.

Hétköznapi viseletnek egyaránt megfelel. Az arany színekben pompázó modell tökéletes kiegészítője lehet egy romantikus estének. Strandolásnál is igazi társ, lenge toppal és farmerrel fesztiválozni is lehet benne. Egy hófehér platform cipőre mindig szükségünk lesz. Hófehér ruhához kifejezetten ajánlatos egy fehér cipőt felvenni, hiszen így lesz tökéletes az összhang. Ezzel szemben a feketéről sem szabad megfelejtkezni. A fekete platform cipők igazi rock hangulatot teremtenek. Nyári kis fekete ruhához pedig egy velúrbőrös modellt érdemes választani.

Hippi stílus a hetvenes évekbe kanyarog vissza. A hímzett blúzokhoz és bő nadrágokhoz egy feltűnő színű szandált kell felvenni. Az angol stílus képviselőinek sem kell szomorkodniuk, hiszen számukra is kapható magasított talpú cipő. Szoknyával, ruhával egyaránt viselhető. Kényelmes, így még dolgozni is lehet benne. A rózsaszín kedvelői csodaszép árnyalatok között válogathatnak. Minden alkalomhoz illő, így érdemes belőle beszerezni legalább egy párat. A bársonyos alapanyagú platform cipő kora őszi időszakhoz passzol a leginkább. Megszínesíti a szürke hétköznapokat.