Újra keresett a platform cipő

platform cipő

Újra keresett a platform cipő

Egy platform szandál, papucs vagy cipő is lehet stílusos, csak tudni kell azt, hogyan hordjuk, hiszen sokan azért nem mernek mellette dönteni, mert elsőre furcsa darabnak számít. Ízléstelennek és csúnyának tartják egyesek, pedig számtalan olyan előnnyel rendelkezik egy platform cipő, amiről beszélni kell.

Tudni kell, hogy sokkal kényelmesebb, mint egy átlagos magassarkú cipő, és ugyanolyan hatást lehet vele elérni. A tűsarok csak a sarkoknál emeli meg a testet, míg a platform az egész testre összpontosít. Kezdőként furcsa lesz benne a járás, de gyakorlat teszi a mestert, és hamar hozzá lehet szokni.

Gyakran jól jön a platform cipőplatform cipő

Mindennapos viseletre alkalmas a platform cipő, nem éppen egy kisestélyihez illik felvenni. Többféle szetthez párosítható, legyen az sportos, klasszikus vagy retró stílus. Bő szárú nadrággal nem mutat jól, viszont szoknyával, ruhával és csőszárú nadrággal nagyszerűen mutat.

Természetesen az idei divat nem részesíti előnyben a fekete színű, flitterekkel vagy kövekkel kirakott modelleket. A platform legalább 5 centiméternél kezdődik, de nem ritka a tíz centis változat sem. A teljesen egybetalpú cipő mellett külön magasított talprésszel és hozzáillő sarokkal egyaránt választható a platform cipő.

Legyen kéznél a platform cipő!platform cipő

A divatos lábbeli nem hiányozhat egyetlen gardrób szekrényből sem, főleg akkor ha alacsonyabb termettel rendelkezünk, hiszen jó pár centivl képes megnöveszteni tulajdonosát. A kihívó darab nőies megjelenéssel rendelkezik, biztosabbá téve mindenegyes lépést. Jótékonyan nyújtja az alakot, így azok számára is előnyös választás, akik felesleges túlsúllyal rendelkeznek.

Az internetes webboltokban kényelmesen házhoz rendelhető a kiszemelt platform cipő modell. Érdemes mindig megnézni, hogy a kiválasztott típus milyen méretekkel rendelkezik, és ha véletlenül még sem lenne jó a megrendelt modell, azonnal vissza lehet küldeni és a webáruház egy másikat fog küldeni helyette. Nincs kockázat, és nincsenek rejtett költségek sem.