Új női bakancs divatok

női bakancs

Új női bakancs divatok

A divattervezők minden évben valami újdonsággal lepik meg a női vásárlókat, akik bakancsot szeretnének venni. A hagyományos modellek mellett extravagáns tervezéssel is találkozhatunk. Minden nőnek jól áll, csak meg kell találnia a stílusának megfelelőbb női bakancs modellt.

A természetes bőr és kasmír mellett idén nagyon népszerűek lettek a fém csatok, színes gombok, csipkék és a cipzárak. Egy szép modell nagyszerűen passzol szoknyához és nadrághoz egyaránt. A külső mellett az eleganciára is figyelni kell, hiszen egy női bakancs minden szempontot teljesít. A sarokra külön figyelni kell, hiszen a bakancs dekorációs elemének tekinthető. A platformos modell megemeli a lábakat, romantikus képet alkotva viselőjéről.

Egyedi női bakancs kiviteleknői bakancs

Különleges figyelmet igényel a bundás női bakancs. A zokni utánzatú típus igazi áttörésnek számít hazánkban. Ha ilyet visel egy nő, akkor azonnal a találékonyságával szembesítik, hiszen felvállalja lábainak formáit. A boka női bakancs csinos lábakon mutat jól. A láncok vagy szegecsek fiatalos külsővel ruházzák fel viselőjüket.

Nőiességet sugall az állatmintás modell. Természetesen nemcsak az alapanyagokról kell beszélni, hanem a színekről is. Idén a fekete, fehér, szürke, barna és bézs színek hódítanak. A konzervatív, föld színek minden korosztálynak jól állnak. A függőleges és vízszintes csíkok mellett a geometriai rajzok is népszerűek lettek. Egzotikus külsőt sugall egy ilyen női bakancs.

Női bakancs minőség és viselésnői bakancs

Minden évben bátran hordható, hiszen játékossággal ruházza fel viselőjét. Bármilyen időjárásban megállja a helyét, legyen az hideg, esős vagy meleg. Vizuálisan megnyújtja a lábakat, vékonyabbá varázsolja azokat. Aki merész, az egy estélyi ruhához is választhat magának olyan modellt, amely tökéletessé teszi az egész szettet.

Ez ilyen csizmát leginkább mégis egy feszes, bőr hatású nadrággal lehet tökéletesen összekombinálni. A divattervezők hosszú, sima zokni viselését tanácsolják. Romantikus megjelenést kölcsönöz, ha ehhez az összeállításhoz egy csipkeruhát választ. Összességében elmondható, hogy a mindennapi megjelenést teljes mértékben divatosabbá teszi egy jól kiválasztott női bakancs modell.