Trendi szandál modellek

szandál

Trendi szandál modellek

A női lábbelik közül érdemes külön figyelmet fordítani a görög trendekre. Itt is leginkább a nyári cipők kerülnek előtérbe, amelyek nemcsak rendkívül kényelmesek, de praktikusságuk miatt egyaránt népszerűek. Az eredeti design-nak köszönhetően a görög stílusú szandál. Évről évre valami újdonsággal rukkolnak elő a tervezők. A kényelmesség mellett persze arra is figyelni kell, hogy minden lábbeli nőies legyen, emellett maximális kifinomultság jellemezze.

Az egyenes talp mellett nagyon keresettek lettek a platformos kialakítás vagy a magasabb sarokkal rendelkező modell. A legnépszerűbb kialakításnak köszönhetően a boka szandálra vékony hevedert helyeztek el, így nemcsak a sarkat de a lábujjakat is tökéletesen rögzíti. Csodálatos látványt nyújt a magasított hevederrel készült modell, de akár különböző dekorációkkal is találkozhatunk. A szárnyak, a fém díszek, tüskék vagy láncok mellett a szegecsek is keresettek. Ezzel szemben az open-toe szandál egyetlen női szekrényből sem hiányozhat. A zárt lábujjú modellnek számtalan előnyei vannak.

Elsősorban azért mert különböző alapanyagok felhasználásával készülhet el. A kis sarokkal bíró típus egész napos viseletre kényelmesen használható, és nem nehezíti el a lábakat sem. A lábujjakat biztonságban tartva, megfelelő támaszt nyújtva számukra. Esős időben is nyugodtan hordható az ilyen szandál, és nem kell még a pocsolyákat sem kerülgetnie. Sokoldalúságának köszönhetően akár egész évben hordható. A lakk és velúr alapanyagok kerülnek idén előtérbe, így ezek azonnal felhívják viselőjükre a figyelmet.

A nyitott sarokkal és zárt orral kapható szandál modell vékony hevedert kapott, és harisnyával is nyugodtan viselhető. A platformos szandál bőrből nagyon népszerű lesz jövőre is. A tervezők azon dolgoznak, hogy lenge ruhadarabokkal együtt viselve emeljék ki egy nő jellemét. Érdekes kombinációként található meg a zárt, lekerekített lábujj résszel készült típus, amely nadrággal és rövid szoknyával egyaránt hordható. Ha nem tud dönteni, hogy milyen típusú szandál mellett döntsön, akkor előbb okvetlen figyeljen arra, hogy annak alapanyaga bőrbarát legyen, hiszen legtöbb esetben a szandál maga közvetlenül érintkezik a bőrrel.