Talpbetéttel kapható kényelmi cipő

kényelmi cipő

Talpbetéttel kapható kényelmi cipő

Egy cipőgyártó számára fontos, hogy a sok évnyi tapasztalat alapján megbízható terméket állítson elő. A minőségi alapanyagok felhasználása mellett elengedhetetlenné válik a divatosság, így a tervezett cipő folyamatosan követi az éppen aktuális trendeket. A kényelmi cipő szigorú ellenőrzésen esik át, mielőtt a piacra kerülne. A minőségi szabványoknak tökéletesen meg kell felelnie mindenegyes darabnak. A minőség mellett a környezeti és egészségügyi előírásokat is figyelembe kell venni.

A kényelmi cipő teljes mértékben mentes minden káros anyagtól, amely a bőrfelülettel érintkezhet, legyen az cipzár, bélésanyag vagy ragasztótípus. Fontos, hogy az ilyen lábbeli nem tartalmaz káros színezőanyagot, vagy olyan szert, amely az emberi szervezetre veszélyt jelenthet vagy fokozhatja a láb verejtékezését. A hagyományos kézimunkával készült kényelmi cipő árban drágább lehet, mint egy gyári soron készült modell. Fontos, hogy ezen kívül mindig a megfelelő méretezésű cipőt válasszunk. Ellenkező esetben sok bosszúságot tud okozni viselője számára.

Egy tökéletes lábbeli talprésze anatómiailag követi a láb formáját. Fix és cserélhető talpbetét is kapható. Az öt pontos alátámasztó típus nagyszerű választás mindazok számára, akiknek fontos a kényelem. Az ilyen típusú betét nemcsak a külső lábélt, hanem a haránt- és hosszboltozatot is alátámasztja. A lábujjaknak külön mélyedés található. A sarkat precízen támasztja alá. Célja, hogy tehermentesítse a hátgerincet. Az ilyen talpbetét lendületet ad mindenegyes lépéshez.

Van olyan talpbetét is, amely egyszerűen kimosható, mosógépben, harminc fokon. A parafa típusú betét csak kézzel öblíthető át. Egyenletes hőmérsékleten szárítva nem okozhatunk kárt a talpbetét szerkezetében. Egy jó cipőnél nemcsak a betét számít, hanem rezgéscsillapító hatása is ugyanilyen kiemelkedő fontosságot tölt be. A talprésznél lévő csillapítónak az a feladata, hogy a bokát teljes mértékben tehermentesítve, hiszen a test egésze minden lépésnél észrevehetetlenül is megrezzen. Az ilyen típusú kényelmi cipő hosszú élettartammal bír. Légáteresztő alapanyagának köszönhetően kimagasló védelmet biztosít a lábak számára.