Szorít az új menyasszonyi cipő?

menyasszonyi cipő

Szorít az új menyasszonyi cipő?

Esküvői előkészületeknél a tökéletes cipő kiválasztása pont ugyanakkora mértékkel bír, mint a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása. Még akkor is fontos szerepet tölt be, ha a ruha földig ér, és ki se látszik alóla. Sokan vannak, akik egyenesen két menyasszonyi cipő megvásárlása mellett döntenek, hiszen van ahol szokás, hogy éjfél után menyecske ruhába és cipőbe öltöznek át.

Okosan legyen kiválasztva a menyasszonyi cipő!menyasszonyi cipő

Érdemes minden körülmények között körültekintően választani, hiszen bármilyen is legyen az esti buli, a cipőt egész nap viselni kell. Természetesen itt is ugyanaz a tanács érvényes, mint átlagosan bármilyen típusú cipő vásárlásánál: a kényelem. Egy kényelmes cipő ugyanis élvezetesebbé teszi az egész napot, arról nem is beszélve, hogy a menyasszony lesz az egyetlen olyan személy, aki a legtöbbet fog táncolni.

A kellemetlen vízhólyagok elkerülése végett nagyon fontos tanács, hogy az új menyasszonyi cipőt be kell törni. Számtalan praktika és hasznos tanács létezik ezzel kapcsolatosan, így mindenki könnyedén megtalálhatja az igényeinek megfelelőbbet. Ezekkel a módszerekkel gyorsan kényelmessé lehet varázsolni az új lábbelit, és nem kell attól sem félni hogy reggelre bedagadna vagy fájna a menyasszony lába.menyasszonyi cipő

Tippek a menyasszonyi cipő betöréséhez

Először is érdemes egy nedves zoknival felhúzni a menyasszonyi cipőt. Majd egy hajszárító segítségével megszárítani, így a meleg hatására szépen felveszi a láb formáját, úgy hogy közben kellemesen megnyúlik. Egy másik bevált tipp, hogy a két cipőbe egy jól zárható, vízzel feltöltött zacskót kell helyezni. Ezt az egészet így be kell tenni a hűtőbe, ahol a víz megfagy. A megfagyott víz térfogata nagyobb, és így fogja kényelmessé tenni a lábbelit.menyasszonyi cipő

A menyasszonyi cipő szorosabb részeit akár egy víz és ecet keverékével átitatott vattával áttörölni. Ezt követően érdemes egy pár lépést benne tenni, hogy az így megpuhított cipőanyag felvegye a láb formáját. Ugyanezt a hatást érhetjük el akkor is, ha az egész cipőt vízbe mártjuk, felvesszük és hagyjuk a lábon megszáradni. Ezek a módszerek akár a nagy nap előtti napokon is bevethető, és garantáltan felejthetetlenné teszi az esküvőt.