Színes New Balance tornacipő

tornacipő

Színes New Balance tornacipő

Sportoláshoz használt cipőt bátran hordhatjuk az utcán, akár mindennapos viseletként is, hiszen ma már egészen divatos kiegészítőnek tekinthető, és egyre többen is döntenek mellette. A tornacipő kényelmessége miatt került előtérbe az utóbbi időben, és nem feltétlen jelenti azt, hogy a viselője az teljes mértékben a sportos életmód kedvelői közé tartozik, inkább csak szeret kényelmesen jönni-menni.

Jó választás a tornacipőtornacipő

Nem meglepő az sem, ha szoknyával vagy egyéb elegáns darabokkal együtt hordják a sportcipőt, amely nagyszerű kombinációt testesít meg, és igen stílusos megjelenést kölcsönöz tulajdonosa számára. Egyértelműen a laza stílus kedvelői fognak a tornacipő mellett dönteni, és nem azok, akik ragaszkodnak a magassarkú cipőhöz vagy az elegáns bőrcipőhöz.

Egy visszafogott lábbeli mindig megállja a helyét, ha viszont egy kis vidámságra vágyunk és színt szeretnénk becsempészni hétköznapjainkba, akkor érdemes egy tarka modell mellett dönteni. Egy ruhával és bőrdzsekivel kombinálva igazi eleganciát kölcsönöz viselője számára. A legnagyobb sportmárkák is készítenek kifejezetten utcai viseletre tornacipőt.

A tornacipő előnyei

A választék annyira széles, hogy minden vásárló könnyedén megtalálja a számára megfelelőbb modellt. A New Balance például nagyszerű választékkal rendelkezik, emellett rendkívüli ár-érték aránnyal bír. A bostoni cég odafigyel a vásárlói igényekre. A legújabb modellek ugyanis olyan gumi és memóriahab keveréket tartalmazó réteggel rendelkeznek, amelyek képesek hosszútávon megszüntetni a lábfájdalmat, hiszen megfelelő alátámasztást nyújtanak.tornacipő

Többféle színárnyalatban kapható cipői között férfi és női, valamint gyerekmodellek egyaránt találhatóak. Nagyszerűen képes tartani a bokát, sarokrésze pedig olyan speciális anyagot tartalmaz, amely képes elnyelni a különböző ütéseket. Az ilyen tornacipő egésznapos használat mellett sem nehezíti el a lábakat.

Külseje vízálló réteggel van bevonva, így akár esős időben is nyugodtan viselhető ez a típusú sportcipő, ami igencsak előnyös tulajdonság, mert a sportcipők többsége sajnos nem viselő jól az esős időszakot. Tisztán tartása pedig nagyon egyszerű, így még egy plusz pont amellett, hogy a New Balance tornacipő mellett döntsünk!