Ortopéd balerina cipő mindennapra

balerina cipő

Ortopéd balerina cipő mindennapra

Sok nő szeret divatosan és magassarkúban tipegni, de van amikor erre egyszerűen nincs lehetőség, és fontos hogy gyorsan és kényelmesen el tudjon jutni egyik pontból a másikra. Ehhez pedig nagyszerű választás egy balerina cipő, amelybe könnyedén bele lehet bújni, lapos talpú és így szaladgálásra egyszerűen tökéletes.

Miért jó a balerina cipő

balerina cipő

Legyen szó bevásárlásról, munkáról vagy egy egyszerű sétáról nincs is jobb partnert ebben, mint egy balerina. Nőies kialakításának köszönhetően ha már igen széles palettában lehet megvásárolni. A divattervezők egyre inkább odafigyelnek erre az egyszerű, de mégis nagyszerű balerina cipőre.

Az univerzális alapdarabok közé tartozik a fehér, fekete és a drapp színű modell, és jobb ha egyszerre több stílusú balerina is megtalálható a gardróbban. Egy fényes, lakkszerű típus például azonnal felhívja viselőjére a figyelmet.

Igen elterjedt a balerina cipő

A masnis változata pedig igazán csajos jelleggel bír. Időtlen klasszikusnak számít, és a francia stílus kedvelői számára igazán kötelező kiegészítőnek számít. A bőrből készült balerina cipő nagyon jól mutat farmerrel és szoknyával egyaránt, de egy tengerészcsíkos blúzzal mindig tökéletes párost tud alkotni.

balerina cipő
Jó választűásJ

Érdemes kerülni a túldíszített modelleket, hiszen itt is nagyon sokféle megoldás között lehet válogatni. Ha igazán nyerőek akarunk lenni, akkor válasszuk az egyszerűbb kialakításokat, és döntsük mellettük. Természetesen létezik olyan balerina cipő is, amely speciális ortopéd tulajdonsággal rendelkezik.

A cipők olyan betétet kaptak, amely segít fenntartani a láb anatómiai alakját. Az ilyen lábbeli segít hát- és lábfájdalmak enyhítésére.

Egyedi hatással rendelkező lábbelik

balerina cipő

balerina cipő

Tépőzáras balerina cipő is kapható, amely akkor jelent optimális megoldást, ha magas lábfejjel rendelkezünk, és egy hagyományos kialakítású modellben nem éreznénk magunkat kényelmesen. Természetes alapanyagok felhasználásával készül, és minden olyan orvosi követelménynek megfelel, ami elvárható ettől a modelltől.

Sarokrésze enyhén meg van emelve, így akadályozza meg a különböző duzzanatok kialakulását. A balerina cipő lábfeje gumírozott, így egyszerűen le- és felvehető. Egésznap viselhető, hiszen tökéletesen szellőzik.

Talpa képes csökkenteni a lépéseknél keletkező ütések nagy részét, úgy hogy közben maximálisan megnöveli a láb támasztófelületét. Állandóan viselve kényelmesen teszi a mindennapos mozgást.