Nőies modell a magassarkú csizma

magassarkú

Nőies modell a magassarkú csizma

Egy csinos csizma mindig feldobja a szürke hétköznapokat is, teljesen mindegy hogy milyen idő van kint, hiszen minden évszaknak megfelelően tudjuk hordani. Kényelmes darabnak számít, és állandóan divatos. Sokan úgy vélik, hogy a magassarkú csizma gerincproblémákat okoz, pedig ez egyáltalán nincs így.

A csinos lábbeli sarokképzése során odafigyeltek arra hogy az maximálisan védje az ízületeket és a gerincet. Rendkívül kényelmes, még egész napos viselet mellett is. Az interneten igen széles választékban található, így mindenki könnyedén megtalálja a számára megfelelőbb stílust. Az elegáns, klasszikus modellek mellett extravagáns magassarkú csizma kapható.

De hogyan találhatjuk meg a tökéletes csizmát?magassarkú

Nemcsak az aktuális trendeket kell figyelembe venni, hanem arra is figyelni kell hogy milyen testalkattal rendelkezünk. A láb formájának megfelelően kell magassarkú csizmát választani, hiszen egy vastag vádli vagy vékony boka nagyban befolyásolja a döntést. Érdemes befektetni egy minőségi alapanyagból készült modellre, amely akár több éven át hűséges társunk marad.

A bőrből készül csizma nemcsak időtálló, hanem nagyszerű vízlepergető hatással is bír. Erős bokával rendelkezők számára jó választás a csizma, de arra ügyelni kell, hogy boka táján ne legyen semmiféle pánt vagy egyéb díszítés, amely felhívja magára a figyelmet. Vastag vádlira tilos olyan magassarkú csizmát választani, amely világos vagy fényes anyagból készülnek, hiszen ezek optikailag is nagyobbítanak.magassarkú

Akinek nagy a lába, az ne válasszon mintás modellt. Széles lábfejre pedig olyan csizma illik, amelynek orra hegyes vagy szögletes. Az alacsony nőknek kifejezetten jól áll a magassarkú csizma, de vigyázzunk arra hogy ne legyen nagyon magas a sarka, hiszen ezzel pont az ellenkező hatást fogja elérni. A kiválasztott modell legyen egyszerű, ne legyenek rajta rojtok vagy egyéb díszítések, hiszen ezek optikailag rövidítik a lábakat.

Arról semmiképp sem szabad megfelejtkezni, hogy a magassarkú csizma bármikor viselhető. Arra viszont vigyázni kell, hogy hóban vagy jégen óvatosan kell vele menni, és jobb ha ilyenkor egy hótaposó vagy egy lapostalpú modell mellett döntünk.