Női és férfi skechers cipő

skechers cipő

Női és férfi skechers cipő

A skechers márka női és férfi modelleket egyaránt készít, így mindenki könnyedén megtalálhatja az igényeinek megfelelőbb típust. A férfi fittnesszcipő például könnyű és rugalmas talpat kapott, amelyhez memória habos talpbetét tartozik.

A skechers cipő gumi talpa ideális tapadást biztosít. Felső része légáteresztő mesh anyagból készült. Sarokrészén megerősített és párnázott. Könnyedén fel és levehető, hiszen a sarkán egy pánt könnyíti meg a cipő használatát. Az ütéscsillapító résszel rendelkező utcai skechers cipő párnázott talpbetétet és egy műbőr elemekkel díszített felsőrészt kapott.

Skechers cipő modellek.

A vízálló kialakítású lábbeli ezzel szemben tökéletes rezgéscsillapítóval van ellátva, így középtalp része tökéletes kényelmet biztosít. Igazi újdonságnak számít a skechers cipő világító modellje. Nemcsak mindennapos viseletre alkalmas, hanem különleges eseményekre is bátran felvehető. A memóriahabos, világító talprésszel kapható lábbeli mindenki arcára garantáltan mosolyt fog csalni.

skechers cipő

Hidegebb időszakra pedig kifejezetten ajánlott, hiszen vastagabb talpán keresztül nem fogjuk érezni a hideget. Azt meg kell jegyezni, hogy az ilyen típusú skechers lábbelit nem szabad mosógépben tisztítani, így egy kicsikét körülményesebb a karbantartása. Puha ruhával, kis meleg vízzel és szappannal csodákra leszünk képesek.

Kialakítás és árak.

De nemcsak a felnőtteknek készül ilyen cipő, hanem a gyerekeknek is! A skechers cipő árban megfizethető, így minden szülő meg tudja magának engedni. Sok esetbe pont egy magasabb ár az, ami miatt a szülők nem szeretnek drága cipőt venni a gyereknek, hiszen hónapok alatt kinövi azt.

skechers cipő

Ez a márkás lábbeli nemcsak az ára miatt nagyon népszerű, hanem kialakítása is, hiszen megfelelő tartást nyújt a gyermek lábának. A helyes testtartást egy gördülő talpú terápiás cipővel is meg lehet oldani. Az ilyen skechers cipő komfortos mindennapi viseletnek számít, hiszen a gördülő talprész munkára kényszeríti a fenék, comb, lábszár és a talpizmokat.

A felmérések alapján enyhíti a boka, térd és csípő kellemetlen panaszait, megszünteti a gerincsérv tüneteit, megakadályozza a lúdtalp kialakítását. Csodákra képes mozgásszervi rehabilitációs programokban, hiszen segíti a járást és erősíti az érfalakat.