Női edzőcipő modellek sportágaknak megfelelően

női edzőcipő

Női edzőcipő modellek sportágaknak megfelelően

Nőként többféle edzőcipő között tudunk válogatni, annak megfelelően, hogy pontosan milyen típusú mozgást is végzünk. Érdemes mindig a sportnak megfelelő lábbelit választani, hiszen így nemcsak a teljesítmény fog nőni, hanem a sportolás utáni kedvből sem lesz hiány. A női edzőcipő kardio edzéshez heti 2-3 alkalommal viselhető. Közepes intenzitású edzéshez lett tervezve. Többirányú rugalmassága miatt nagyon népszerű, így megkönnyíti a feladatok elvégzését. A cipő orra jobb tartást biztosít. Ütéscsillapítóval rendelkezik, talpa hajlékony.

A cipő jól tapad, így gyors irányváltást biztosít viselője számára. Speciális kialakításának köszönhetően nem hagy nyomot a padlón. Futópadon egyaránt használható. A női edzőcipő tollaslabdázáshoz légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, így mindig szárazon tartja a lábakat. Habszivacs felépítésének köszönhetően megfelelő ütéscsillapítóval bír. Pehelykönnyű súlyának köszönhetően nem nehezíti el a lábakat. Fontos, hogy esőben nem használható ez a típusú edzőcipő! A biciklizéshez használt női edzőcipő fűzője rendkívül jól tartja a lábakat. Kényelmes, betétje létágeresztő.

A cipő talpa merevebb kialakítással rendelkezik, speciális üvegszállal van megerősítve. Belső térfogata kényelmes a lábfej számára. Dinamikus edzőcipőt kell választani teniszezéshez. Az ilyen típusú kényelmes cipő zselés betétet kapott. Kopásállósága kivételes. A cipő belső megerősítő rendszerrel rendelkezik. Műfüves pályán is jól tapad, hiszen talprésze speciális halszálkás kialakítással bír. Hálós felsőrészében jól szellőzik a láb. A sportgyalogláshoz használt női edzőcipő hajlást könnyítő barázdákkal bír. Súlya nagyon kicsi, hogy egésznapos gyaloglásnál se nehezítse el a lábakat.

Univerzális méretezésének köszönhetően minden lábtípusra tökéletesen rásimul. Könnyű bekötni. A varrás nélküli cipő még kényelmesebb viseletnek számít. Tökéletesen felveszi a lábfej formáját és mozgását. A lábujjaknak megfelelő elrugaszkodási lehetőséget biztosít. A vízhatlan cipő jól viseli a szélsőséges időjárási viszontagságokat. Ellenáll a foltokkal szemben. Az edzőcipő talprésze barázdált. Alacsonyabb szintkülönbségeknél tökéletesen tapad. A lábbeli mindenki számára kényelmes megoldást tud nyújtani. Segíti a légzést, erősíti a csontokat és feszesíti a testet.