Női cipők trendek nyárra

női cipők

Női cipők trendek nyárra

Itt a nyár, így érdemes szétnézni, hogy a hölgyekre milyen aktuális cipő divat vár! Első lépésként mindig a kényelmet kell szem előtt tartani, hiszen hiába divatos a kiszemelt lábbeli, ha az sajnos nem kényelmes, és szinte viselhetetlenné válik. Idén a laposabb sarkak kerülnek előtérbe, így az ilyen típusú női cipők a laposabb talpú kialakítással készülnek. De nem kell szomorkodniuk azoknak sem, akik a magassarkúak iránt rajonganak, hiszen egy telitalpú lábbelivel mindenki sokkal magasabbnak tűnhet, anélkül, hogy tűsarkúval kínozná lábait.

Ehhez a csoporthoz tartozik a törpesarok, amelyik már idén ősszel beköltözik a köztudatba, hiszen egyre népszerűbbek lesznek az ilyen típusú csizmák és félcipők. A törpesarokkal vigyázni kell, hiszen csak egy jól összeválogatott ruhával tud igazán érvényesülni, ellenkező esetben nem lesz megnyerő a megjelenés. A színes pántok és kövekkel kirakott női cipők iránt megnő a kereslek. Rendkívül szépek, különlegesek és azonnal felhívják viselőjükre a figyelmet. A balerinák helyett előtérbe kerülnek a sportcipők és a sneakerek.

A tollberakásos cipőkről is érdemes beszélni. Az egyedi kialakításának köszönhetően egyre többen döntenek mellettük. Az ilyen típusú női cipők fonott, áttetsző pántokkal rendelkeznek, de akár geometriai formákat előnyben részesítő modellekkel is találkozhatunk. Visszatérnek a divatba a hegyesorrú cipők, amelyek ugyan nem kényelmesek, de egy alkalmi viseletre tökéletesen alkalmasak. Mi az, ami idén nyáron sem megy ki a divatból? Az pedig nem más, mint a klasszikus fazonú lábbeli. A nyitott orrú szandálok nemcsak kényelmesek, de ismét divatosak lettek.

Praktikumosságot testesítik meg. Színek közül érdemes kiemelni a smaragdzöldet, amely igazi királynői jelleget kölcsönös viselője számára. A virágmintás modellek színt csempésznek a szürke mindennapokba. A foltos minták most is rendkívül népszerűek, így aki az elegáns megjelenés mellett szavaz, azok számára érdemes beszerezni egy pár vadmacska stílusú lábbelit. Igazi különlegességnek számít, ha a cipővel megegyező harisnyát választunk, és azzal együtt viseljük a cipőt. A színre-színt megoldás az idei év trendjei közül kiemelkedik.