Mit tud nyújtani a Berkemann?

Berkemann

Mit tud nyújtani a Berkemann?

Lábbeli vásárlásánál legyen mindig szempont a minőség, hiszen lábaink megérdemlik a kényeztetést, hiszen a mai nap embere annyit rohangál egész nap, mint eddig soha senki. 1885 óta van jelen a nemzetközi piacon a Berkemann márka. Számukra a minőségi alapanyag felhasználás mellett nagyon fontos szerepet tölt be az egészség és a kényelem.

Minőség a Berkemann fókuszában

Ennek hitében készíti el kínálatát. Célkitűzésében a hagyományos kialakítás mellett a divat és a trend egymást karöltve jelenik meg. Minden kollekció tervezésénél figyelembe veszik az aktuális kínálatát, és ennek megfelelően készítik el a szebbnél szebb darabokat. Az anatómiai talpkiképzésű Berkemann cipő minden darabját kézzel készítik el, így garantálva a legmagasabb minőséget vásárlói számára.Berkemann

Minden lábbeliben egy fix és egy cserélhető talpbetét található. A betét különlegessége, hogy 5 ponton képes alátámasztani a lábat. Első pontként a sarkat támasztja alá. Egyenletes súlyelosztást biztosít minden Berkemann cipő tulajdonos számára, így képes tehermentesíteni a bokát és az egész gerincoszlopot. Természetes járás érzetét kelti, hiszen a betét alátámasztott külső éllel rendelkezik.

A talpbetét harántboltozat támasztékkal készült, így megelőzi a bőrkeményedés kialakulását és a járás során keletkező nyomást a lábfej közepére oszlatja. A Berkemann lábbeli minden lépéshez újabb lendületet ad, hiszen a lábujjak egy speciálisan kialakított mélyedésbe helyezkednek el. A cipők többsége állíthatósága miatt annyira népszerű, hiszen egy tépőzár vagy egy gumirugany segítségével a lábra simul.

Mire figyel még a Berkemann?Berkemann

Talprészében egy integrált rezgéscsillapító található, amely képes letompítani a lépések okozta rázkódást a szervezetben. Ennek köszönhetően a testet nem terheli meg semmiféle hatás járás közben. A Berkemann márka számára roppant fontos, hogy csakis minőségi bőr alapanyagból dolgozzon.

Az alapanyag Olaszországból származik, és többszintű ellenőrzésen esik át, mielőtt a gyártósorra kerülne. Az anyag kimagasló viselési kényelmet biztosít, arról nem is beszélve, hogy különleges légáteresztő képességgel bír. Természetesen minden interneten megvásárolt modellre most 12 hónapos jótállási garanciát nyújt a Berkemann gyártó, amit nem szabad kihagyni!