Koptatott unisex Martens bakancs

Martens bakancs

Koptatott unisex Martens bakancs

Az időtlen stílus képviselője közé sorolható a Dr. Martens lábbeli. Minden egyéni stílushoz tökéletesen passzol, hiszen igen széles termékpalettával várja vásárlóit. A Martens bakancs talán a legnépszerűbb darabhoz tartozik, amely tökéletesen megalapozza az önkifejezés módját.

Ez a márka egyet jelent a lázadás, az ifjúság és a szubkultúra fogalmával, igazi szimbólummá nőtte ki magát. Tartóssága miatt egyre többen döntenek a Martens termékei mellett, és nem utolsó sorban kényelmük miatt sem kell kételkedni.

Egyedi képélességekkel bír a Martens bakancs  Martens bakancs

Modern technológiai folyamat eredményeként születik meg mindenegyes Martens bakancs. Talprésze csúszásgátló réteggel van bevonva, speciális varrásának köszönhetően pedig belső hőszigetelő tulajdonsággal bír. Egyetlen fesztiválról sem hiányozhat, de hétköznapi viseletre egyaránt alkalmas.

A klasszikus vonalvezetésű bakancs minden stílushoz nagyszerűen illeszkedik. A Pascal Martens bakancs bőr felsőrésszel rendelkezik, fehér fűzőt kapott és mellé nyolc fehér lyukat. Külsejéről azonnal fel lehet ismerni. Puha kialakítása miatt igazán nőies modellnek számít. Hőszigetelő tulajdonsága kiváló.

Légpárnás talprésze megkönnyíti a járást, és egésznapos viselet mellett sem nehezíti el a lábakat. Természetesen felülete teljes mértékben ellenáll a zsíros vagy olajos szennyeződéseknek. Talpa hermetikusan zár, így biztosít hosszú élettartamot a Martens bakancs számára.

Megunhatatlan a Martens bakancsMartens bakancs

Az Aimilita Fur Lined család magasított szárával azonnal meghódítja a női szíveket. Igazi szőrmével bélelt, így a hideg, téli időszakban nagyszerű választás lehet. Felső része akár le is hajtható, így rögtön egy rövidebb szárú bakancsot tudunk belőle formálni. A Martens bakancs sarka három centi vastag, hátsó részét pedig fém karikák és bőr csíkok díszítik.

A férfiakról sem felejtkezik meg, számukra hagyományos sárga öltésekkel készült modellekkel kedveskedik. A Martens ultrakényelmes darabjai nem hiányozhatnak egyetlen férfi gardróbból sem. Talpbetétje nemcsak ragasztva van, hanem különleges varrással rögzítik a cipőhöz, így éri el azt a kellemes hatást, amelyet csak egy Martens lábbeli tulajdonosa fog érezni.

Akár unisex Martens bakancs is kapható, amelyet férfi és női vásárlók egyaránt megkaphatnak. Nem a hagyományos modellek közé sorolható ez a típusú bakancs, hiszen 5 lyukú fűzője és klasszikus, hornyolt oldalai igazán különlegessé teszik. Felülete kissé koptatott hatású, és akár színes fűzővel is kérhető, ha azt szeretnénk, hogy kicsikét komolyabb külsejét egy vidámabb váltsa fel.