Kényelmes teremcipő focizáshoz

teremcipő

Kényelmes teremcipő focizáshoz

Ahogy közeledik a hidegebb időszak, már nem lehet kint focizni, és egyre többen döntenek a terem mellett. A beltéri teremszezon elengedhetetlen része a tökéletes sportcipő, így nem mindegy, hogy milyen lábbeli vásárlására adjuk magunkat.

A teremcipő pozitív tulajdonságait mindenképp ki kell emelni, hogy minden focizó könnyedén megtalálhassa az igényeinek megfelelőbbet. A bőség zavara természetesen itt is érvényes. Itt is az az elsődleges szempont, hogy az új cipő mindig legyen kényelmes, és hogy a meccs végére ugyanolyan kényelmes is maradjon.

Célpontban a teremcipő!teremcipő

Persze többféle teremcipő stílus létezik, hiszen többféle szabás, anyaghasználat létezik. Ez cipő akkor lesz igazán kényelmes, ha a lábujjaknál még marad egy kis plusz hely. Hiszen egy fárasztó meccs alap a láb bedagad, és így problémamentesen elfér a cipőben, lesz elég mozgástere.

Ellenkező esetben a lábbeli könnyedén kényelmetlennél válik. A cipő talpszerkezetére ugyanúgy figyelni kell. IC vagy IN rövidítésekkel találkozhatunk, ezek egyaránt a beltéri teremben való használatra lettek tervezve, legfontosabb ismérvük, hogy az ilyen teremcipő nem rendelkezik stoplival, talpra teljesen sima, viszont elég masszív ahhoz, hogy kiváló tapadást tudjon biztosítani.

A teremcipő képességei és anyagateremcipő

A műfüves cipőket TF rövidítéssel jelölik, vagyis talpán apró kis hernyóhoz hasonló kitüremkedések találhatóak, amiről azonnal felismerhetővé válik ez a típusú cipő. Minden lábbeli speciális csillapító hatással bíró alapanyaggal van ellátva, így képes elnyerni a különböző visszaható erőhatásokat.

Ez az anyag nagyon rugalmas és puha, és ezen felül elképesztően kényelmessé teszi a sportcipőt. Nem utolsó szempontként figyelni kell hogy milyen anyagból készül maga a cipő. Idén a kötött felsőrész lett a nyertes, hiszen könnyebbé teszi a cipő szerkezetét, emellett tökéletes illeszkedést biztosít. Örök klasszikusnak számít a bőrből készült lábbeli, amelynek köszönhetően sajátos labdaérintést lehet elérni.

A szintetikus anyagú cipő jó illeszkedést biztosít a lábfej részére. A magasított szárral rendelkező teremcipő plusz komfortérzetet nyújt minden cipőtulajdonos számára. Alapszabály, hogy mindig próbáljuk fel a kiszemelt modellt, tegyünk benne egy pár lépést, és így válasszuk ki a tökéleteset számunkra.