Időtálló női bokacsizma modellek

női bokacsizma

Időtálló női bokacsizma modellek

Átmeneti évszakok egyik közkedvelt lábbelije a bokacsizma. Évről-évre valami újdonsággal próbálkoznak a legnagyobb márkák, és ez nincs másképp idén sem. A klasszikus modellek mellett a hímzett női bokacsizma lesz a befutó. A virágmintás vagy egyéb színes mintákkal ellátott darabokat keresik leginkább, hiszen ezek igazán kifejezik az eleganciát és a nőiességet.

A női bokacsizma belép a képbenői bokacsizma

Az igazán csajos modellekről sem szabad megfelejtkezni, amelyek egy kis színt visznek a szürke hétköznapokba. Az egyszínű fekete, barna vagy bordó bokacsizmát hamar fel lehet dobni egy mintával, és így képesek megtörni az egyhangúságot. Hidegebb időszakra bundás változatban is kapható, és ezeket akár egy enyhébb tavaszias napon is bátran fel lehet venni.

A női bokacsizma éppen ezért annyira praktikus, hiszen melegben és esőben egyaránt megállja a helyét. Ebben nem lehet felfázni sem. Az éktalpú modell biztos járást nyújt, és emellett javítja a testtartást. Természetesen szoknyával és nadrággal egyaránt jól kombinálható, így bármilyen stílushoz illeszkedik.női bokacsizma

A kényelmes csizmaváltozatok

A G szélességű fazonnal rendelkező típusban kényelmesen elférnek a lábujjak, hiszen a lábfejének elülső része tágas szabásvonallal rendelkezik. Létezik lapos talpú női bokacsizma is, ezt inkább a sportosabb vonal kedvelői részesítik előnyben. A bokacsizma egy olyan darab, amelynek minden nőnek szüksége van. Egy szegecsekkel kivert modell például nagyszerűen mutat egy fesztiválon vagy egy koncerten.női bokacsizma

Hosszú lenge szoknyával vagy nadrággal tökéletes viseletnek számít. Lapos talpú típusa pedig kifejezetten jól bírja akár az egész éjszakai bulizást is. Figyelni kell viszont, hogy ehhez a szetthez ne hordjuk masszív nyakláncokat vagy nagy kerek fülbevalókat, hiszen a szegecsek amúgy is azonnal felhívják viselőjükre a figyelmet.

A cowboy stílus viszont egy olyan modell, amely soha nem fog kimenni a divatból. Az ilyen western női bokacsizma hasított bőrből készült, és leginkább egy hozzá illő farmerrel és kockás inggel lehet elképzelni. A stílusszakértők azt vélik, hogy mindegy, hogy milyen típusú bokacsizma mellett dönt a vásárló, fontos hogy mindig hozzá illő táskát hordjon, hiszen így lesz tökéletes az összhang.