Fűzős telitalpú szandál utazáshoz

telitalpú szandál

Fűzős telitalpú szandál utazáshoz

A magas, telitalpú cipőt bátran lehet egész nap viselni, hiszen nem fáradnak el benne lábaink. Rendkívül kényelmes, pedig sokan nem is gondolnák, hogy mennyire telitalálat egy ilyen lábbeli viselése. Sőt, azzal is számolni kell, hogy sokszor egy teljesen lapostalpú cipő sokszor kényelmetlenebb, mint egy telitalpú szandál.

A telitalpú szandál előnyei

telitalpú szandál

Munkába menet egyaránt hordható, és ha egy színesebb modellt választunk, akkor még fel is dobhatja hangulatunkat. Rendkívül népszerű, hiszen stabilan tartja a lábat. Arról sem szabad megfelejtkezni, hogy egy ilyen szandál optikailag is képes nyújtani a lábakat. A szandál magasságát nem fogjuk érezni viselés közben, nem kell emiatt aggódni, hogy problémánk lenne belőle.

Fontos, hogy szinte minden stílushoz viselhető a telitalpú szandál, legyen szó egy egyszerű sétáról vagy egy romantikus vacsoráról. Farmer vagy bőr csőnadrággal, egy jópofa mintás pólóval párosítva nagyszerű lezser választás.

Mindig remek választás a szandál

telitalpú szandál

Bulizáshoz is tökéletes, hiszen végig lehet benne táncolni egy éjszakát. Előnye, hogy nemcsak a saroknál emeli meg a talpat, hanem az egész testet. Könnyedén hozzá lehet szokni ahhoz, hogy mindennap viseljük. Szellős kialakításának köszönhetően a legmelegebb napon is kényelmes, arról nem is beszélve, hogy nagyszerűen kiegészíti a ruhatárat.

Mióta megjelent a piacon, azóta sokféle modellel találkozhatunk. Idén a boka köré fűzős típus lesz a nyerő, amely plusz nőiességet kölcsönöz viselője számára. A kötés magasságát mindig viselőjének magasságához kell igazítani.

telitalpú szandál

Ha magasak vagyunk, akkor érdemes térd magasságig kötni a fűzőt, de ha alacsonyabbak vagyunk, akkor nem szabad vádlinál tovább haladni, hiszen optikailag megrövidítheti az alakot. Egy hosszú, virágmintás ruhával nagyszerű párosítás érhető el.

A telitalpú szandál formára elegáns, de farmerrel és egy egyszerű inggel kombinálva is nagyszerű választás. Idén a következő színek fognak dominálni: bézs, világos kék, sárga, narancssárga, barna, rózsaszín és a piros. A telitalpú szandál utazáshoz is kitűnő társ lehet, hiszen könnyedén kombinálható és hűséges társ lesz a hosszú városnéző sétákon.