Esküvői cipő trend 2021 évre

esküvői cipő

Esküvői cipő trend 2021 évre

A nagy napra egy nő mindig kellő odafigyeléssel készül, és mindig nagy hangsúlyt fektet a tökéletes cipő kiválasztása. Rossz abba belegondolni, hogy milyen nagy bosszúságot tud okozni az, ha a cipő nem kényelmes, és egész nap fáj benne a lábunk. Ezt elkerülve mindig hosszú keresési időszak előzi meg a tökéletes esküvői cipő megtalálását.

Esküvői cipő választás okosan

esküvői cipő

Érdemes utána nézni, és megfogadni a következő tanácsokat, hiszen ezek segítségével máris könnyebb lesz a választás. Első szempontként meg kell határozni, hogy egy cipő mindig el kell nyerje a nő tetszését. Ha nem tetszik, akkor fel sem szabad próbálni!

Hiába kényelmes és nem kerül sokba, akkor nem szabad egy olyan esküvői cipő mellett dönteni, amely nem szép vagy nem érzi úgy a nő, hogy abban tökéletesen fog mutatni a nagy napon. Ha megvan az a lábbeli, amely szép és mutatós, akkor már érdemes azonnal lekapni a polcról és felpróbálni.

Fontos, hogy az esküvői cipő passzoljon a ruha stílusához

esküvői cipő

Színe meg kell egyezzen a menyasszonyi ruha árnyalatával, hiszen akkor lesz tökéletes az összhang. Egy extravagáns ruhához már hasonló stílusú cipőben is lehet gondolkodni. Ha a ruhában van egy kis szín, akkor érdemes hasonló árnyalatú cipőben gondolkodni.

A jövő év trendjeként az ezüst színű esküvői cipő lesz a nyerő. Ezt nemcsak a nagy napra lehet majd felvenni, hanem nagyszerűen mutat majd egy színházban vagy egyéb más különleges alkalomra egyaránt megállja a helyét. A lábbeli magassága mindig meg kell feleljen ahhoz a magassághoz, amit megszoktunk.

Fontos a célirányo viselet

esküvői cipő

Ha állandóan magassarkúba járunk, akkor a nagy napra is érdemes hasonlóban gondolkodni, de ha inkább a lapostalpúakat részesítjük előnyben, akkor semmiképp sem érdemes tíz centis sarok mellett dönteni. Figyelembe kell venni azt is, hogy az esküvő milyen helyszínen fog zajlani, hiszen egy füves helyen nem lesz jó megoldás a tűsarok, éppen ezért körültekintően kell gondolkodni, ha az esküvői cipő kiválasztására kerül a sor.

Mindig idejében kell gondolkodni, hiszen az új cipőt mindig be kell törni. Ha erre nincs idő, akkor mindenképp pótcipőben kell gondolkodni. A ceremónia és a fotózás alatt okvetlenül ragaszkodni kell az esküvői cipőhöz, az esti bulihoz pedig már nyugodtan át lehet venni a kényelmesebb cipőt, így egyszerre nyújt felüdülést a lábnak és a léleknek egyaránt.