Bokacsizma divat egész évben

bokacsizma

Bokacsizma divat egész évben

Bármilyen időszakról is legyen szó, a kis csizma nem hiányozhat egyetlen női kollekcióból sem. Tavaszi, nyári és őszi időszakra egyaránt választható, de az a tény, hogy egy adott időszakban pont melyik fazon lesz a divatos, az állandóan változik. A menő bokacsizma olyan kisugárzással ruházza fel viselőjét, amire azonnal fel lehet figyelni. A kúpos sarok újra visszatért a köztudatban, így érdemes ilyen modell mellett dönteni.

Az egyszerű, oldalt cipzáros csizma titka a részletekben nyilvánul meg. Kisebb és nagyobb, sőt akár extrém méretű cipzárral is találkozhatunk, és nemcsak oldalt jelenhet meg, hanem a lábbeli elején. Örök színeknek számít a fehér és a bézs. Az ilyen típusú bokacsizma igazán a téli időszakban mutatja jól. Különleges alapanyagokkal is találkozhatunk, hiszen a cipőt nemcsak bőrből lehet elkészíteni, hanem szaténból és bársonyból készült modelleket is találunk a polcokon.

Ezeket nyugodtan fel lehet venni egy elegáns esélyre, különlegesebb alkalmakra. A krokodil vagy a kígyó mintás anyagok sem maradhat ki a felsorolásból, hiszen az egyik legnépszerűbb mintázatnak számít. Az ilyen dombornyomott bokacsizma mindig felhívja magára a figyelmet. Igazi dögös kombinációnak számít, ha a csizmához különböző zoknit párosítunk. Lehet az hálós, egyszínű vagy színes mintás, mindenki könnyedén megtalálja a stílusának megfelelőbbet. Bármilyen típusú ruhával nagyszerűen kombinálható, legyen az nadrág, szoknya vagy kisruha.

Középmagas sarokrészének köszönhetően az alacsonyabb és a nagyon magas nők is előszeretettel dönthetnek a hordása mellett. Karcsúbbá varázsolja a derekat. A bokacsizma igazán praktikus kiegészítőnek számít. Érdemes olyan kiegészítőkkel összepárosítani, mint az öv vagy a táska, és az összhatás garantáltan nem marad el. Igazán sikkes a hegyes orrú csizma, amely nagyszerű választás, ha mindenképp szeretnénk kitűnni a szürke mindennapokból. Az enyhén magasított sarok esős időben rendkívül hasznos, és mivel magasított szárral rendelkezik, így maximálisan védi a lábakat a hideg időben.