Az örök cipő változatos felhozatala

Az örök cipő

Az örök cipő változatos felhozatala

Magas, lapos, bőr, textil, csizma, bakancs, hogy csak néhányat említsünk a temérdek változatból. Az örök cipő mindenkinek mást jelent, de nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen kedvence. Akik a divatirányzatokat folyamatosan nyomon követik, azok biztosan tisztában vannak a legújabb trendekkel és mindig az aktuálisan megjelent újdonságok közül választanak kedvencet. Mások, akik élnek-halnak a sportért, azok a sportmárkák által piacra dobott lábbeliket figyelik és lecsapnak az általuk legjobbnak vélt modellekre. A túrázók a bakancsot keresik, a nyár szerelmesei a szandálokat és papucsokat, de ezt még lehetne folytatni.

Az örök cipő mindenkinek az a modell, amit a sajátjának érez, ami rásimul a lábára és magabiztosan lépked benne, nem számít, hogy magas vagy lapos modellről van szó. Az örök kedvenc akkor lesz meg, amikor valaki ránéz egy lábbelire és azt érzi, hogy azt mindenképpen meg kell szerezze. Amikor pedig felveszi, akkor összenő vele és szinte soha nem akarja levenni.

Természetesen mindenkinek több pár is van a gardróbjában, de egy-két modell mindegyiket lepipálja, mert abba bármikor szívesen belebújik. Az örök cipő lehet egy kabala is, gondoljunk csak a sportolókra, akik mindenféle babonából egy-egy párat nem vesznek lesz, vagy folyamatosan azzal edzenek. Nem ritka az sem, hogy egy sikeres vizsga, kellemesen telt randi, valamilyen kiemelkedő sporteredmény váltja ki belőlünk az érzést, hogy egy kedvenc lábbeli miatt történt mindez.

Persze, ennek vajmi kevés köze van a valósághoz, de attól még az érzés marad és onnantól kezdve az lesz az örök cipő, amire mindig úgy fogunk tekinteni, mint egy szerencsét hozó kabalára. A két legfőbb tulajdonsága pedig minden esetben a minőség és a jó méret. Amennyiben egy tartós és minőségi alapanyagból került legyártásra, a méret pedig ideális, akkor az örök cipő nevet biztosan elnyeri és garantáltan a kedvenc marad.