Anatómiailag tökéletes vászoncipő

vászoncipő

Anatómiailag tökéletes vászoncipő

Mindennapi viseletre alkalmasak a vászonból készült cipők. Megannyi stílus és forma között lehet válogatni, aki a kényelmes lábbeli mellett dönt. A színes mintákkal díszített vagy az egyszínű fehér vászoncipő iránt nagyobb az érdeklődés. Nemcsak hosszú- vagy rövidnadrággal, hanem szoknyával is bátran viselhető. Laza hangulatot sugall, fesztiválozásra kifejezetten alkalmas. A magas platformmal készült cipő azonnal felhívja viselőjére a figyelmet.

Színes nyelve és sarka divatos elemei a vászoncipőnek. Egyedi cipőt is lehet választani, ha igazán különleges darab iránt vágyakozunk. A cipő belső és felsőrésze textil és vászon alapanyagú, míg a talpa csúszásmentes gumiból készül. Mivel klasszikus cipőnek tekinthető, így soha nem megy ki a divatból. Tavasszal, nyáron és kora ősszel egyaránt viselhető. A fekete színű cipőt érdemes élénk színekkel együtt viselni.

A lekerekített talpú cipő vászonból varrt felsőrésze nagyszerűen szellőzik. Anatómiai tervezésének köszönhetően az egésznapos viseletként is hordható, hiszen nem nehezíti el a lábakat. Talpbetét is helyezhető bele, ha még nagyobb stabilitásra vágyunk. Stílusos vonalvezetésének köszönhetően az irodában megállja a helyét, így munkahelyen is nyugodtan viselhető.

Egy jó vászoncipő segítségével nem nehezülnek el a lábak. A tökéletesen kényelmes járás hatással van közérzetünkre, hiszen egy rossz cipőben fájni fognak a lábak. A járást mindig a cipő optimális anyagösszetétele befolyásolja. Ha ez rendben van, akkor lesz igazán kényelmes és stabil. A lábakat érő terhelés nagyban csökkenthető egy jó talpbéléssel. Fontos, hogy a mezítláb járás élményét nyújtsa, hiszen így fogja egyenletesen eloszlatni a rá nehezedő testsúlyt. Gyakran alakulnak ki bőrkeményedések, fájdalmas tyúkszemek. Egy jó cipővel viszont mindez elkerülhetővé válik!